RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Boligblokk kollapset

Sist oppdatert:
Flere personer ble skadd da deler av en boligblokk i New Jersey raste sammen etter en gasseksplosjon.

Det melder Associated Press. Eksplosjonen skjedde i Bergenfield i New Jersey like etter klokken 09.30 tirsdag morgen lokal tid, 15.30 norsk tid.

Den tre etasjer høye blokken består av 24 leiligheter, og de fleste beboerne klarte å redde seg ut uten skader. Fem personer ble skadd, melder CNN. En kvinne har fått annen -og tredjegrads forbrenning, og tilstanden hennes er kritisk.

- Fanget i leilighet
Flere av beboerne sa at en eldre kvinne hadde ropt om hjelp fordi hennes mann var fanget inne i leiligheten nærmest eksplosjonen. Redningsmannskapene lette tirsdag ettermiddag etter en beboer, men det er uklart om personen var i bygningen da eksplosjonen skjedde.

Myndighetene kan ikke bekrefte at en person er savnet.

Gasseksplosjon
De foreløpige undersøkelsene tyder på at eksplosjonen skjedde som følge av at bygningsarbeidere i nærheten traff en gassledning under flytting av en underjordisk oljetank.

Etter at flere innbyggere i området meldte om gasslukt, ble hjelpemannskaper umiddelbart sendt til stedet. 30 minutter senere smalt det.

Ifølge borgermester Richard Bohan er rundt 12 familier hjemløse etter brannen.

New Jersey ligger noen mil nordvest for New York City.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere