RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Foto: Politiet)

Bombemann knyttes til rømning

Sist oppdatert:
Jakten på de tre innsatte som onsdag rømte fra et svensk fengsel fortsetter for fullt. Nå knyttes en bombedømt mann til rømningen.

30-åringen som politiet tror kan ha noe med rømningen fra Norrtälje-fengselet å gjøre, slapp nylig ut etter å ha sonet en lang fengselsdom for å ha bankbokssprengning, skriver Aftonbladet.

Mannen, som er medlem i det kriminelle nettverket FFL (Fucked for life), kobles også til Tony Olssons rømning i forrige uke. 30-åringen er en nær venn av FFL-leder Daniel Maiorana, som rømte fra fengselet i Hall sammen med Tony Olsson. Et vitne har fortalt politiet at 30-åringen var i Norrtälje forrige fredag.

- Mannen er den eneste av hovedmedlemmene i FFL som er på frifot akkurat nå, sier en politikilde til avisen. 30-åringen ble satt fri etter endt soning morgenen 27. juli – samme dag som rømningen fra Hall.

Politiet pågrep torsdag en 21 år gammel mann i forbindelse med rømningen. 21-åringen er medlem i FFL og er tidligere dømt for småforbrytelser.

Samtidig fortsetter døket etter de tre rømte fangene for fullt. Rundt 50 politifolk deltar nå i jakten på rømlingene, som politiet tror fortsatt befinner seg i Norrtälje-området.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere