RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: - (AFP)

Bomber Portugal med 10.000 flygeblader

Sist oppdatert:
Foreldrene til den forsvunne Madeleine forbereder seg på en storstilt kampanje.

Det er snart gått to år siden Madeleine McCann forsvant sporløst fra et hotell i Praia da Luz i Algarve. Men fortsatt er det ingen nye spor etter jenta.

Nå forsøker foreldrene Kate og Gerry McCann nok en gang å skape oppmerksomhet rundt forsvinningen.

Storstilt kampanje
Foreldrene forbereder en storstilt kampanje hvor de skal dele ut 10.000 flygeblader i byene Praia da Luz, Lagos og Burgau i løpet av de neste 14 dagene.

Flygebladene skal deles ut og postes i postkasser, i tillegg til at tre busser skal bære store plakater av den lille jenta.

Familiens talsmann Clarence Mitchell sier at kampanjen er svært lokal med mål om å samle inn viktige spor som kan føre til en oppklaring, melder Sky News.

Ifølge «Finn Madeleine»-fondet har de tidligere kampanjene vært internasjonale og ikke tatt utgangspunkt i nærmiljøet der Madeleine forsvant.

Fokus på nærmiljøet
- Det er en kjensgjerning at den lokale portugisiske befolkningen i Praia da Luz og de nærliggende områdene har aldri blitt ordentlig spurt om de har noe informasjon. Hensikten med den pågående kampanjen er nettopp å spørre den portugisiske lokalbefolkningen om de har informasjon som vil føre til at Madeleine blir funnet, opplyser organisasjonen i en uttalelse.

Madeleine var nesten fire år gammel da hun forsvant fra hotellrommet mens foreldrene spiste middag på hotellets tapasrestaurant.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere