RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bordeller venter storinnrykk

(Illustrasjon: Scanpix)
Bordeller over hele Australia forbereder seg på travle dager i forbindelse med verdensmesterskapet i rugby, som starter 10. oktober.

Minst 40.000 tilreisende er ventet i forbindelse med mesterskapet. Mange av dem har med seg rikelig med penger som de har tenkt å svi av under oppholdet, skriver Reuters. Sex-industrien kjenner sin besøkelsestid og vil være klar fra første dag.

Fancy a Ruck?
Et bordell i Sydney sentrum dro i gang sin VM-kampanje med en fest torsdag kveld og har også planer om å praie spillere og fans med jenter som har på seg skjorter med teksten ”Fancy a Ruck?” Ruck er betegnelsen på rugbyens svar på avspark.

- De er interessert i å tjene penger like mye som noen andre i forretningsverdenen. De prøver å være konkurransedyktige, sier Robbie Swan, talsmann for en lobbygruppe for sex-industrien.

Kirkemøte
Ifølge Swan fant sex-industrien ut i 1994 at store hendelser førte til gode dager for bordellene. Den gang var det et stort kirkerådsmøte i Canberra.

Denne gangen tror sex-industrien at velstående britiske fans spesielt vil etterspørre tjenester innen dominant sex. Også homo-bordeller er ventet å gjøre det bra, ifølge Swan.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere