Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bordeller venter storinnrykk

Foto: (Illustrasjon: Scanpix)
Bordeller over hele Australia forbereder seg på travle dager i forbindelse med verdensmesterskapet i rugby, som starter 10. oktober.

Minst 40.000 tilreisende er ventet i forbindelse med mesterskapet. Mange av dem har med seg rikelig med penger som de har tenkt å svi av under oppholdet, skriver Reuters. Sex-industrien kjenner sin besøkelsestid og vil være klar fra første dag.

Fancy a Ruck?
Et bordell i Sydney sentrum dro i gang sin VM-kampanje med en fest torsdag kveld og har også planer om å praie spillere og fans med jenter som har på seg skjorter med teksten ”Fancy a Ruck?” Ruck er betegnelsen på rugbyens svar på avspark.

- De er interessert i å tjene penger like mye som noen andre i forretningsverdenen. De prøver å være konkurransedyktige, sier Robbie Swan, talsmann for en lobbygruppe for sex-industrien.

Kirkemøte
Ifølge Swan fant sex-industrien ut i 1994 at store hendelser førte til gode dager for bordellene. Den gang var det et stort kirkerådsmøte i Canberra.

Denne gangen tror sex-industrien at velstående britiske fans spesielt vil etterspørre tjenester innen dominant sex. Også homo-bordeller er ventet å gjøre det bra, ifølge Swan.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!