Bortførte han Madeleine?

Foto: (Faksimile: News of The World/Sky News/AP)

En britisk avis har fått laget en tegning av mannen som kan ha bortført Madeleine McCann.

20.01.08 14:09

Den ikke alltid like pålitelige søndagsavisen News of the World, har snakket med en turist som skal ha sett en «skummel mann» like ved familien McCanns leilighet i Praia de Luz like før Madeleine McCann ble kidnappet i mai i fjor.

På bakgrunn av turistens beskrivelser har avisen fått laget tegningen du ser over til venstre.

- Det virkelig viktige med tegningen er at den er blitt vist til Jane Tanner, en av de såkalte «Tapas Nine» (gruppen som spiste middag med Madeleines foreldre den kvelden hun forsvant red. anm.), sier redaktør i avisen Gary Thompson til Sky News.

Ligner
Tanner har tidligere sagt at hun så en mann som bar på et barn den aktuelle kvelden i mai.

- Ifølge vår informasjon har Jane Tanner bekreftet at bilde likner, sier Thompson, som sier at portugisisk politi tar tegningen svært alvorlig.

- Det viktige spørsmålet her er: hvem er han? Hvor er han? Vi vil be våre lesere om å kontakte myndighetene med informasjon så snart de kan, sier Thompson videre.

Tegningen er også videreformidlet til Interpol og politiet i Leicestershire der McCann-familien bor.

Foreldrene mistenkt
Madeleine McCann forsvant fra en ferieleilighet i den portugisiske feriebyen Praia da Luz 3. mai i fjor. Foreldrene Kate og Gerry var ute og spiste middag sammen med venner på hotellets tapasrestaurant.

Begge foreldrene er formelt mistenkt i saken, og politiet jobber ut fra en teori om at Kate og Gerry har drept datteren ved et uhell og skjult liket i etterkant.

207756

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.