RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brannbomber ved svensk valgbod

Sist oppdatert:
Politiet fant tirsdag to tidsinnstilte brannbomber ved Folkpartiets valgbod i Malmö.

Hele Gustav Adolfs torg måtte evakueres da det ble oppdaget to mistenkelige gjenstander ved valgboden til Folkpartiet, melder Aftonbladet.

Politiet ble varslet etter funn av to bøtter med ledninger og en klokke knyttet til seg, melder Aftonbladet. Torget var øde tirsdag formiddag, men sperringene ble hevet i 12-tiden, etter at gjenstandene hadde blitt ført bort.

Se Web-TV

Gjenstandene viste seg å være utløsere bestående av to elektriske eggeklokker og en tidsutløser. Disse var sammenkoblet for å føre strøm via batterier og elektriske ledninger gjennom en bit stålull. Denne stålullen skulle da bli rødglødende og antenne en brannfarlig væske, trolig bensing, i de to dunkene.

Etter det Aftonbladet erfarer var bombene satt til å gå av natt til onsdag.

Folkpartiet har den siste tiden vært i hardt vær etter at det ble avslørt at en eller flere av partiets medarbeidere har snoket i de svenske sosialdemokratenes interne dattanettverk.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere