*Nettavisen* Nyheter.

Brite hadde tre koner

Da Jean Pamela Grafton, Denise Harrington og Linsay Hitchinson dro på sykehusvisitt, oppdaget de at de hadde noe til felles. Ektemannen.

11.08.05 12:52

59-årige Melvyn Reed levde ikke bare et dobbeltliv. Han levde et trippelliv, og unngikk omhyggelig at hans tre koner fikk kjennskap til hverandre, forteller Aftonbladet. Første gang Reed giftet seg, var i 1966, da han inngikk ekteskap med sin 22 år gamle sekretær Jean Pamela Grafton.

Paret levde lenge et vanlig liv, og fikk tre barn sammen. Men kjærligheten tok slutt, og de besluttet seg for å gå hver sin vei. Problemet var bare at skilsmissen aldri ble rettslig gyldig.

I september 1998 giftet Reed seg på ny, denne gang med bilselgeren Denise Harrington. Han oppga da, feilaktig, at han ikke hadde vært gift før. Samtidig hadde han tatt opp igjen kontakten med sin første kone.

I august 2003 var det på ny duket for bryllup. Denne gang førte han Lyndsey Hutchinson til alteret. Igjen løy han om sin sivile status, om at han allerede var gift to ganger.

Bløffen ble avslørt da han ble innlagt på sykehus for å gjennomgå en bypass-operasjon. Han forsøkte å sjonglere de tre konenes besøk slik at de skulle komme på ulike tidspunkter, men til slutt dukket de opp samtidig, alle tre.

- Dessverre gikk den forhåndsplanlagte timeplanen min i vasken, har han forklart i politiavhør.

Alle de tre kvinnene ble rasende, men hans første kone, Jean Pamela, har likevel valgt å bli hos sin ektemann, og de to bor nå sammen i engelske Kettering.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag