Brøt seg inn med nøkkel

To dumme tyver brukte nøkkel for å bryte seg inn. Se video.

12.03.08 12:07

Tyvene brøt seg inn i gullsmedbutikken One Dollar Jewelry Galore i Tulsa i USA. Politiet sier det er en innsidejobb, og at de mistenker en ansatt for å ha gitt tyvene en nøkkel til butikken.

Daglig leder, Cynthia Schneider, sier at hun ble veldig overrasket da hun hørte det, og hun ville aldri ha trodd noe slikt om en av de ansatte. Hun kjenner alle de ansatte godt, og hun kjenner også flere av foreldrene.

- God overvåkningsvideo
De mistenkte kom inn gjennom døren, gikk bak disken og stjal safen. Heldigvis, så har butikken en god overvåkningsvideo.

Bildene er klare og i farger, og politiet sier at det er akkurat denne typen kvalitet som setter de kriminelle i fengsel.

På videoen kan man se hvordan tyvene bruker en nøkkel, for å komme seg inn. Deretter går de bak disken og stjeler safen. Man kan også se rømningsbilen parkert rett på utsiden, men før de kjører av gårde, kaster de en stein på glassdøren og sparker den i stykker.

Se video(artikkelen fortsetter nedenfor)

HTML EMBED

-Det er et veldig interessant ran, sier Debra Glenn ved politiet. Man ser ikke slike tilfeller så ofte.

- Visste om kameraene
Politiet konkluderer med at tyvene må ha kjent noen på innsiden, både på grunn av nøkkelen og ødeleggelsen av døren.

Ifølge politiet skal tyvene også ha visst om overvåkningskameraene, for de tok med seg DVD’en. Men dessverre for dem, så har butikken en reserveløsning.

Tyvene stjal nærmere 4000 amerikanske dollar. Politiet har ikke fått tak i dem ennå, men de tror det bare er snakk om kort tid før de er bak lås og slå.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.