*Nettavisen* Nyheter.

Brudgom sto fram som transe

Foto: Faksimile The Sun

Dean Dudley valgte bryllupsdagen sin som en passende anledning til å fortelle familien sin hemmelighet. I brudekjole.

10.01.08 11:56

(iBergen.no) Fabrikkarbeideren Dean Dudley (35) har nemlig i flere år skjult for sine nærmeste at han om kveldene går på byens nattklubber forkledd som kvinne under navnet Deanne. Med på byturene er hans nå nye kone.

De to møttes på dametoalettet i en nattklubb for fire år siden. Det oppsto søt musikk da amerikanske Robyn Overton (28) spurte Dean om å få låne en hårbørste, skriver The Sun.

28-åringen var dermed hele tiden klar over Deans alter ego, men familien hans var ikke orientert. Paret valgte å slippe bomben under bryllupsfesten deres i Barnsley nylig.

Under selve vielsen i Barnsley rådhus stilte brudgommen i dress, for ikke å trekke oppmerksomheten bort fra bruden, som forøvrig stilte i en mørkeblå kjole.

Det var først på festen etterpå at Dean troppet opp i en fotsid, hvit selskapskjole. Ifølge brudeparet skal ikke det ha skapt ramaskrik blant gjestene.

- Det var første gangen jeg fortalte det til familien min. Reaksjonen deres var ganske god. De aksepterte det, forteller han lykkelig til The Sun.

Den dramatiske avsløringen ble filmet av et dokumentar-team for Sky One og skal vises på fjernsyn i kveld.

Les flere nyheter på iBergen.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.