RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Buet Hillary under partimiddag

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Barack Obamas tilhengere var en «sikkerhetsrisiko».

Det gikk heftig for seg da demokratene i delstaten New Hampshire avholdt partimiddag fredag.

Mer enn 3.000 personer var til stede da partiets presidentkandidater holdt tale, og senator Hillary Clinton fikk et ublidt møte med deler av publikum. Hun ble buet ut to ganger i løpet av talen sin, skriver time-blog.com.

Buet to ganger
Den første gangen skjedde det da hun snakket om at hun vil fortsette å jobbe for «forandring for deg». Deler av publikum, hvorav mange var Obama-supportere, slapp ut en lyd som hørtes ut som et kollektivt stønn fra tusen personer. Obama har forandring i amerikansk politikk og samfunn generelt som sin fremste valgsak.

Den andre gangen kom få minutter senere. Clinton fortalte publikum at det var to spørsmål New Hampshire-velgerne måtte spørre seg selv:

- Det første spørsmålet er: Hvem er klar til å lede fra dag én. Det andre er (...), sa Clinton, men før hun kunne fortsette, ble hun avbrutt.

Deler av publikum begynte å bue, mens hennes egne supportere begynte å juble. Clinton fikk til slutt avslutte med det andre spørsmålet:

- Det er, hvem kan vi nominere som kan gå distansen mot republikanerne?

«Sikkerhetsrisiko»
Dette var ikke den eneste gangen i løpet av kvelden at Obamas tilhengere ble vel ivrige. Mange holdt plakater og ropte «O-bam-a» og «Fired Up, Ready to Go!». Da Obama entret talerstolen som sistemann, ble det for mye for de sikkerhetsansvarlige, skriver examiner.com.

Tilhengerne var så begeistret at arrangørene måtte be dem om å sette seg:

- Damer og herrer. Av sikkerhetsgrunner, vær så snill og sett dere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere