RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bush fortsatt storfavoritt

Selv etter to solide seire i demokratenes nominasjonsprosess, tror ikke bookmakerne at John Kerry har noen sjanse mot George W. Bush i høstens presidentvalg.

Kerry vant tirsdag demokratenes primærvalg i New Hampshire, den andre delstaten som holder nominasjonsvalg, med solid margin etter at han forrige uke også vant i Iowa.

Kerry er nå den store favoritten til å bli demokratenes presidentkandidat, men i kamp med Bush i selve presidentvalget i begynnelsen av november, har ikke Kerry noen sjanse, tror bookmakerne.

Den australske internett-bookmakeren Centerbet holder Bush som soleklar favoritt med 1,4 i odds, mens Kerry står i 3,5. Har du tro på at Howard Dean først vil komme sterkt tilbake å bli demokratenes kandidat og så slå Bush, vil du få ni ganger pengene tilbake.

- Kerry blir mer og mer populær, men vi tror ikke han vil samle nok stemmer fra de amerikanske velgerne til å passere Bush, sier pressetalsmann Mark Worwood i Centrebet.

I dag klokken 13.00 stiller forsker og USA-ekspert Svein Melby på nett-treff i TV 2 Nettavisen. Han svarer på dine spørsmål om valget i USA.

Send inn spørsmål til Melby her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere