Gå til sidens hovedinnhold

Bush frykter Kerry

President George W. Bush innrømmer at han ser på John Kerry som en formidabel motstander i høstens presidentvalg. Hvem tror du vinner presidentvalget?

Etter tirsdagens ti nominasjonsvalg hos demokratene ble det endelig klart at John Kerry blir demokratenes presidentkandidat til høsten.

Kerry har vunnet de fleste delstatene med klar margin i nominasjonskampen, og på flere målinger den siste tiden blir Bush slått av Kerry. Bush innrømmer også at han frykter Kerry som politisk motstander.

Bush syn kom fram under et uvanlig møte i Det hvite hus. Fem korrespondenter fikk delta i et 80 minutter langt møte med presidenten, på betingelse av at ingenting Bush sa på møtet ville bli sitert eller offentliggjort.

HTML EMBED
SI DIN MENING:
Hvem vinner presidentvalget?
John Kerry
George W. Bush
Andre

Se resultat

Washington post skal likevel ha fått beretninger om hva som ble sagt på møtet av anonyme kilder. Bush skal på møtet ha sagt at han ser på Kerry som en tøff og offensiv motstander, men at han likevel føler at han kan starte sin valgkamp fra et bedre utgangspunkt enn han gjorde da han slo Al Gore i 2000.

Bush skal videre ha sagt at han er ivrig etter å komme i gang med valgkampen nå som han har en motstander, og at valgkampmaskinen hans vil være fullt operativ til sommeren. Bush sa at han vil prøve å peke på det han mener er motsetninger og svakheter ved Kerrys virke, og at han kommer til å fremstille Kerry som vaklende politisk.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar