RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(AP)

Bush målte muskler med Arnold

Sist oppdatert:
- Vi har mye felles. Vi er begge godt gift. Vi blir anklaget for å ikke snakke skikkelig. Og vi har begge store biceps, sa president George W. Bush da han møtte Arnold Schwarzenegger.

Med brede smil og matchende grå dresser møttes den nyvalgte guvernøren i California og hans president. De omfavnet hverandre både fysisk og politisk. Og humøret var på topp. Bush mente de to var svært like, og sammenliknet deres ekteskap, snakketøy og muskler.

- Vel, to av tre er ikke ille, lo Bush etterpå.

På en pressekonferanse etter valgseieren i California sa Arnold Schwarzenegger at han ville møte Bush så snart som mulig, fordi han hadde «mye business å snakke med ham om».

- Vi har betalt. For hver dollar som vi har betalt i føderal skatt har vi var fått 77 cent i retur. Så jeg vil samle inn litt av de pengene, sa Arnold da.

De får han nok ikke sånn helt uten videre av presidenten, til tross for en halvtimes hyggelig møte torsdag. Men etter møtet framsto de to som bestevenner.

- Arnold Schwarzenegger kommer til å bli en flott og sterk leder for California. Jeg er stolt over å kalle ham en venn, sa Bush.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere