RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Carl Philip følges av væpnede vakter

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Det svenske hoffet har hyret inn privat vakter til å passe på prins Carl Philip når han er ute på byen. Kong Carl Gustaf mener det svenske sikkerhetspolitiet ikke passer godt nok på prinsen.

To bevæpnede livvakter følger nå svenskekongens sønn når han tar seg en tur på byen, skriver Aftonbladet. Tidligere har prinsen ikke hatt noen til å passe på seg når han har tatt del i Stockholms uteliv.

- Det har ikke vært noen grunn til det. Han har levd et tilbaketrukket og ganske anonymt liv. Dessuten er det Victoria og Madeleine (prinsens søstre, red. anm.) som får mest oppmerksomhet, sier en kilde til avisen.

Carl Philip beskyttes sjelden av det svenske sikkerhetspolitiet (Säpo), men nå er sikkerheten rundt prinsen skjerpet. Kongeparet har på eget initiativ henvendt seg til et privat vaktselskap som nå beskytter prinsen Carl Philip (25).

Da han fredag feiret fødselsdagen til en venn på utestedet Cafe Opera, ble han fulgt av to bevæpnede vakter. Livvaktene holdt seg hele tiden i nærheten av prinsen, og skysset bort uvelkomne gjester. Vaktene kommer fra samme selskap som beskyttet prinsesse Madeleine før trusselbildet mot henne ble så omfattende at Säpo overtok.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere