*Nettavisen* Nyheter.

Carr kan slippe fengsel

Maxine Carr

Maxine Carr, som er dømt for å ha forsøkt å forhindre etterforskningen av drapene på tiåringene Holly Wells og Jessica Chapman, kan slippe ut av fengsel i løpet av kort tid.

Carr var tiltalt for å ha hjulpet drapsdømte Ian Huntley, men ble frikjent på dette punktet. Hun ble i stedet dømt til tre og et halvt års fengsel for å ha forsøkt å forhindre etterforskningen.

Maxine Carr (26) har sittet i fengsel siden august 2002. I mai har hun derved sonet halve straffen, og hun har derfor søkt om soning utenfor fengsel. Sjefen for Holloway-fengselet har anbefalt søknaden, og den er nå sendt til en avdeling under innenriksdepartementet, som skal avgjøre om Carr slipper ut av fengselet eller ikke, melder Sky News.

Hvis Carr slipper ut av fengselet, blir hun i stedet underlagt en form for husarrest. Hun kan bevege seg ut av huset til avtalte tider, men må bære en databrikke på kroppen slik at hun til enhver tid kan spores. Brikken utløser en alarm hvis hun forlater huset i timene hvor det ikke er tillatt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag