RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Charles tar Camilla med til Bush

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Prins Charles vil på USA-besøk, og vil ha med seg kjæresten Camilla Parker-Bowles. Selv om hun ikke formelt blir invitert, vil han også ta henne med for å spise middag med presidentparet i Det hvite hus.

Besøket blir prins Charles' første offisielle USA-besøk etter prinsesse Dianas død, skriver avisen The Mail on Sunday. Charles er fast bestemt på å sørge for at Camilla omsider få en offentlig anerkjennelse, og USA-turen skal være et ledd i arbeidet for å oppnå dette.

Ifølge avisen er det ventet at Charles og kjæresten skal spise privat middag med president George W. Bush og førstedame Laura. Camilla Parker-Bowles blir imidlertid ikke offisielt invitert til Det hvite hus, men er med som prinsens «uoffisielle» ledsager.

Amerikanere flest oppfatter prins Charles som kjedelig og fjern, og gir ham også skylden for bruddet med prinsesse Diana. At han tar med seg Camilla Parker-Bowles regnes derfor som en prøvestein på om Camilla vil bli akseptert av publikum eller ikke.

Kilder ved Buckingham Palace forteller til avisen at prins Charles legger opp til at USA-turen skal brukes til å fremme britiske handels- og forretningsinteresser, og han jobber tett sammen med utenriksdepartementet for å få planene på plass. Prinsen håper å få i stand turen til høsten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere