Courtney (17) har tre barn med tre menn

Da jordmoren ga henne råd om ikke å bruke fuktighetskrem på sin nyfødtes hud, svare 17 år gamle Courtney Cassidy: - Jeg vet, det er mitt tredje barn.

15.03.04 15:31

17-åringen er nemlig en svært så rutinert mor. Første gang hun fødte var Courtney 14 år gammel, andre gangen var hun 16 og i fjor høst fikk hun sitt tredje barn som 17-åring.

- Vi hadde seksualundervisning på skolen da jeg var 14, men det var for sent fordi jeg allerede var gravid, sier Courtney til The Mirror, som slår saken stort opp fordi en kampanje fra myndighetene om å redusere antall tenåringsgraviditeter i Storbritannia viser seg ikke å virke.

Til tross for at over 700 millioner kroner er brukt i kampanjer, har antall tenåringsgraviditeter økt fra 38.439 i 2001 til 39.286 i 2002.

Courtney fra Leicester bor nå sammen med kjæresten John King (20), som er far til hennes yngste Layton som er fem måneder gammel. De bor i en liten toromsleilighet sammen med Layton, Laina Leagh (2) og Lennon (1).

John er arbeidsledig og den unge storfamilien lever på en ukentlig trygd på under 1600 kroner. Men Courtney insisterer på at de er gode foreldre.

- Jeg er ung, men jeg er moden. Jeg vet at folk rynker på nesen av meg. Men de kjenner meg ikke. Barna mine betyr alt for meg, forteller Courtney.

Courntey ble første gang gravid i september 2000 da hun hadde sex med kjæresten Thomas Potter for første gang. Fem måneder etter at hun hadde født Laina, ble hun gravid igjen etter en one night stand. Hun husker ikke farens navn eller hvordan han så ut.

- Jeg våknet neste morgen og han var borte, forteller Courtney til The Mirror.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag