*Nettavisen* Nyheter.

Dansk mesterskap i onani

Det skal konkurreres i grenene utholdenhet, antall orgasmer og sprutelengde. Nordmenn har allerede meldt seg på.

15.01.08 15:47

På tampen av 90-tallet introduserte den San Fransisco-baserte organisasjonen Center for Sex & Culture mesterskapet Masturbate-a-thon. Nå har danskene tent på ideen, og det første danske mesterskapet (DM) i onani går av stabelen 31. mai i København.

49 orgasmer på seks timer
- 25 personer er allerede påmeldt, deriblant flere nordmenn og svensker, sier den danske psykoterapautet Pia Struck som står som initiativtaker til Politiken.

Det skal konkurreres innenfor tre hovedklasser – samt muligvis en spesiell kategori for eksjibisjonister der utøvernes prestasjoner kringkastes via internett.

Det første mesterskapet ble avviklet i USA i 2000. Herfra står fortsatt knallsterke rekorder som 49 orgasmer på seks timer – fra kvinneklassen, selvfølgelig. Beste mannlige deltager maktet seks ejakulasjoner innenfor samme tidsrom.

Innenfor disiplinen utholdenhet er den internasjonale rekorden voldsomme åtte timer. Menn inviteres også til å delta i runkekunkurransen med det internasjonale navnet «størst ejakulasjonsradius». Her har Struck innført den mer folkelige benevnelsen «sprutelengde».

Mesterskapet har blitt avholdt i en rekke byer i USA, og i fjor deltok om lag 250 personer da London arrangerte sitt første masturbate-a-thon.

- Møter du opp, må du onanere
Alle kan delta, men det er det ikke rom for kikkere. For:

- Møter du opp, må du onanere, sier Struck, som tidligere har ledet orgasmekurs for kvinner.

Overskuddet fra arrangementet skal brukes til seksualopplysende aktiviteter.

- Målet er å få snakket om onani, noe som fortsatt er et tabu for mange mennesker, også i forhold til deres partnere, sier Struck.

Hun oppfordrer deltakerne til å bruke kunstenernavn av diskresjonsgrunner.

Kamera, mobiltelefoner og annet opptaksutstyr er strengt forbudt. Deltakerne må dessuten underskrive et taushetsløfte for å forhindre eventuell uthengning av konkurrerende med dårlige prestasjoner.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag