RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(SCANPIX)

Datter allerede funnet død

Sist oppdatert:
Paret som sier de er sikre på at datteren deres er i live ett år etter flodbølgekatastrofen, fikk dødsbudskapet for flere måneder siden.

Det thai-tyske paret Sascha og Patchara Meissmer sa i forrige uke at jenta de så på et dårlig fotografi tatt etter tsunamien var deres 5 år gamle datter Solitaire. Paret skal møte guvernøren i provinsen der hun skal ha vært for å få hjelp til å finne jenta.

Men nå sier thailandske mydigheter at jenta døde i flodbølgen.

Col. Khemarin Saisiri, som leder identifiseringen av ofrene, sier foreldrene fikk utlevert jentas døde kropp for flere måneder siden, etter identifikasjon, melder nyhetsbyrået AP.

Han sier foreldrene tok henne med sg 8. august til Loei-provinsen for kremering. Jenta, som het Thanyathorn på thailandsk, ble identifisert med DNA. DNa-identifiseringen ble bekreftet av både tyske og thailandske myndigheter.

- Vi vet ikke hvorfor foreldrene har kommet opp med denne historien, sier Khemarin i et telefonintervju. Han sier han selv han leverte foreldrene kompensasjon for tapet av barnet deres.

Paret selv sier noen i Tyskland la ut et bilde på en web-side i Phuket, som viste ei lita jente som var veldig lik deres datter. De sier de så bildet nylig i en thailandsk avis.

- Jeg håper og tror at vi kan få vår datter tilbake til jul som en julepresang. Vi er en million prosent sikre på at denne jenta på bildet er datteren vår, har Patchara sagt tidligere. Faren sier han bare er 90 prosent sikker.

Nesten 5.400 personer døde og 2.817 er fortsatt savnet i Thailand etter at de massive flodbølgene traff thailand-kysten i sørvest.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere