RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Politiet

Datteren (2) spiste LSD-sukkertøy

Donielle lot det livsfarlige godteriet ligge framme mens hun sov.

23 år gamle Donielle Maki er arrestert etter at den to år gamle datteren hennes spiste to sukkertøy innsatt med LSD, skriver lokalavisa Milwaukee Journal Sentinel.

Donielle og venninna Valerie Anderson (19) dro hjem til en doplanger og kjøpte ti sukkertøy innsatt med LSD til 40 kroner stykket. Så dro den unge mora hjem, la datteren til å sove og kollapset på sofaen. Da hun våknet neste morgen, satt datteren på gulvet med et narkodrops i hånda.

Spiste to
- Jeg liker disse, mamma, sa den lille jenta før moren fikk tatt sukkertøyet ut av hendene hennes. Da var det bare åtte igjen, og Donielle skjønte at datteren hadde spist de andre to, skriver lokalavisa.

Etter å ha forsøkt å få henne til å kaste opp, ringte mora og søsteren Tanya til giftinformasjonen, som sa at de skulle dra på sykehus. Der ble toåringen pumpet i all hast. Nå er hun på bedringens vei, opplyser sykehuset.

Løy om sukkertøyet
Donielle og søsteren ble enige om å si til politiet at noen andre hadde lagt narkodropsene i leiligheten hennes. Nå sier hun at hun kjøpte dem for å gi dem videre til kusinen, ifølge Milwaukee Journal Sentinel.

Etter en ransaking av Donielles leilighet fant politiet også marijuana og narkotiske tabletter. Nå kan 23-åringen få opp til 25 år i fengsel for barnemishandling og diverse narkotikatiltaler.

Den to år gamle datteren bor nå hos faren i en annen by.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere