*Nettavisen* Nyheter.

David Beckham delte kyssebilde med datteren - nå får han kritikk

KYSSEBILDE: David Beckham delte dette bildet fra en tur på skøytebanen med Harper, sin 7 år gamle datter. Foto: Instagram

TV-profil Piers Morgan er en av dem som mener det er rart å kysse syv år gamle barn på munnen. Beckham-paret ser imidlertid ikke ut til å bry seg om kritikken.

29.11.18 11:20

Det er vanskelig å mislike David og Victoria Beckham - kanskje verdens mest kjente par som, til tross for utroskapsrykter og skandaløse presseoppslag, har holdt sammen og ivaretatt familien.

Paret har fire barn, Brookyn (19), Romeo (16), Cruz (13) og Harper (7). De deler ofte hverdagsglimt fra familielivet med barna på Instagram, og er tydelig svært stolte av barna sine.

Nå høster David Beckham imidlertid kritikk for sitt siste bilde av datteren Harper (7). Den tidligere fotballspilleren har delt et bilde av dem fra skøytebanen, hvor han gir datteren et kyss på munnen.

- Det er rart

Bildet har skapt overskrifter verden over, deriblant hos BBC, The Independent og The Guardian, etter flere kommentarer under bildet om at det er rart å kysse en syvåring på leppene:

«Jeg bryr meg ikke om hva folk sier, når en far kysser et barn på leppene er det helt feil,» skrev en.

«Hun er datteren din, hvorfor kysser du henne på leppene? Det er slik du kysser kona di,» mente en annen.

Her ser du Instagram-posten:

Programleder og journalist Piers Morgan, som ikke er fremmed for å provosere, uttalte i tillegg på «Good Morning Britain» at det er «rart».

- Jeg beklager, men dette er bare rart. Hvem er det som gjør slik med barna sine? sa Morgan, og la til:

- Når barna er syv år gamle, så kysser du dem ikke på leppene.

På Twitter får programlederen gjennomgå for akkurat dette utspillet, men svarer bare at han fortsatt synes det er rart:

Fått kritikk før

I Beckhams kommentarfelt på Instagram, er imidlertid de aller fleste enige om at det er et fint bilde av far og datter, og at det overhodet ikke er rart å kysse barnet sitt på leppene.

Dette er heller ikke første gang Beckham-paret får kritikk for måten de viser kjærlighet til barna sine på.

Victoria Beckham delte et lignende bilde av datteren da hun fylte 5 år, og da mente også enkelte at det var feil å kysse barn på munnen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.