RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dødt løp igjen

Sist oppdatert:
FLORIDA (TV 2 Nettavisen): Etter et par dager i tet, har George W. Bush igjen fått John Kerry opp på siden. Kerry får god drahjelp fra unge velgere.

Begge presidentkandidatene, John Kerry og George W. Bush, er i dag i den viktige delstaten Ohio.

Og de er nødt til å stå på - en daglig måling i Washington Post gir begge 48 prosent oppslutning. Lørdag hadde Bush en ledelse på tre prosentpoeng.

Gjennomsnittet av de siste målingene gir Bush 48,4 prosent oppslutning Kerry 46,1 prosent. Den uavhengige kandidaten Ralph Nader får rundt en prosent.

Etter hektiske valgmøter i Midtvesten lørdag, er Bush og Kerry igjen på plass i Florida søndag. Bush skal møte tilhengere i Miama og Tampa. Kerry begynner dagen i New Hampshire, før han flyr sørover. Kerry kommer til Tampa bare noen timer etter at presidenten har reist.

Bush har fortsatt en knapp ledelse i Florida ifølge de siste målingene, men forspranget har krympet. Det har gitt demokratene vann på mølla.

I Ohio får både Bush og Kerry 47,4 prosent oppslutning, viser en oversikt over de siste målingene samlet på nettstedet realclearpolitics.com. I Pennsylvania leder Kerry med 49 prosent mot 46 prosent.

En måling i Newsweek blant velgere under 30 år gir Kerry en topoengs ledelse på Bush. Blant de som sier de har tenkt å stemme, er ledelsen på hele ti prosent. Kerry har derfor alt å vinne på å lokke så mange førstegangsvelgere som mulig til å stemme.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere