RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Den 34 år gamle kvinnen og de to litauiske brødrene bodde på gården der Lisa Holm (innfelt) ble funnet drept.
Den 34 år gamle kvinnen og de to litauiske brødrene bodde på gården der Lisa Holm (innfelt) ble funnet drept. Foto: Foto: ERIK ABEL/TT NTB scanpix/politiet

Den siktede kvinnen i Lisa Holm-saken løslatt

Sist oppdatert:
Retten har besluttet å løslate kvinnen som i forrige uke ble pågrepet og siktet i forbindelse med drapet på 17 år gamle Lisa Holm utenfor Lidköping i Sverige.

– Jeg har hatt en uke på meg til å styrke mistanken mot henne, men det har jeg ikke klart, sier Lars-Göran Wennerholm hos den svenske påtalemyndigheten.

To litauiske brødre på 31 og 35 år er siktet i saken. Den 34 år gamle kvinnen er gift med den ene av dem.

Göta hovrett har besluttet at den eldste av brødrene skal holdes varetektsfengslet, mens en beslutning angående den yngste broren kommer senere tirsdag.

Brødrene ble opprinnelig varetektsfengslet for «mistanke» om medvirkning til drap. Den 34 år gamle kvinnen ble fengslet for «skjellig mistanke», en lavere mistankegrad, om at hun dekket over en forbrytelse. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere