RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Denne papegøyen finner du ikke maken til!

Det er ikke uvanlig at papegøyer prater. Men det skal litt til at de er like informative som lille «Yosuke».

Vi lærer ungene våre at de må huske adressen hvor de bor i tilfelle de går seg bort. I Japan har familien Nakamura tatt steget videre.

Da familiens papegøye «Yosuke» fløy ut av buret sitt og kom bort, gjorde han akkurat det han hadde fått beskjed om: Han oppsøkte en fremmed og sa hva han het og hvor han bodde. Det melder CNN.com.

Mens politiet famlet i blinde etter eieren, fortalte den afrikanske papegøyen veterinærene som tok vare på ham hva han het og hvor han bodde – selv husnummeret, husket lille Yosuke på å fortelle.

Til sin store overraskelse kunne politiet konstatere at det papegøyen sa stemte. Det bodde en familie som het Nakamura på adressen som papegøyen oppga.

Familien ble svært glad over nyhetene om at papegøyen var kommet til rette, og fortalte politiet at de hadde brukt to år på å lære lille Yosuke navnet sitt og hvor han bodde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere