Gå til sidens hovedinnhold

- Derfor hadde vi sex på torget

Uteliggerne David (36) og Sara (18) sjokkerte sindige stockholmere da de hadde sex midt på Sergels torg mandag. – Hjemløse blir også kåte, sier paret.

De to hjemløse forteller nå om sin lille sexprotest. Det hele var arrangert av Föreningen Stockholms hjemløse, som både hadde tent bål og lagt fram en seng.

- Politiet sa at vi ikke fikk brenne bål og slukket ilden. Og hva gjør man når man fryser? Jo, man holder rundt hverandre, og så går det som det går, forteller David til Expressen.

Meningen med akten var å vise at også hjemløse har et sexliv, men at de blir tvunget til å kose seg i trange biler eller heiser de har stanset.

David og Sara bor i skogen utenfor Stockholm i en gamme kledd med presenning. David har vært hjemløs i sju år. Han traff Sara for to år siden. Hun bodde hjemme hos foreldrene, men flyttet snart hjem til David – det vil si inn i bilen hans.

I sommer møtte de Anne-Maria (18), og nå er det en trio som bor i gammen.

Det var Sara som fikk ideen til å ha sex på et offentlig sted, og når det blir varmere i været planlegger de flere «show» i Stockholms gater.

Reklame

NÅ: Gjør julegavekupp hos to friluftsgiganter