RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette fikk bryllupsgjestene i sine goodie bags


GOODIE BAG: En av de inviterte til Windsor slott viser fram en goodie bag som vedkommende fikk under prins Harry og Meghan Markles bryllup.
GOODIE BAG: En av de inviterte til Windsor slott viser fram en goodie bag som vedkommende fikk under prins Harry og Meghan Markles bryllup. Foto: Toby Melville (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Gjestene skulle ikke bare få nøye seg med å overvære vielsen.

Da prins Harry og Megan Markle giftet seg i Windsor slott på lørdag, var en rekke samfunnshelter invitert til å delta i feiringen av brudeparet utenfor slottet i  utkanten av London.

Blant de inviterte var veldedighetsarbeidere, lokale frivillige, trofaste samfunnsbyggere og personer som ofrer penger og fritid på å gjøre britiske byer og tettsteder til et bedre sted å bo i, og samtlige mottok såkalte «goodie bags» i anledning det kongelige bryllupet.

Nå avslører avisa Daily Mail hva som var innholdet i posene.

Video: Se det historiske øyeblikket:


Sjokolade og kjeks

De hvite og blå posene, dekorert med Harry og Meghans initialer, var fylt med en svær sjokolademynt, en skive med den tradisjonelle britiske kjekstypen «shortbread», en kjøkkenmagnet og en kupong med 20 prosent rabatt i slottets egen gavebutikk, skriver avisen.

STORSLÅTT FEIRING: Hele England feiret bryllupet mellom prins Harry og Meghan Markle på lørdag.

I tillegg inneholdt posene også en flaske med vann fra Windsor-slottet, samt bryllupsprogrammet.

Til Daily Mail forteller flere av de inviterte samfunnsheltene at invitasjonen til slottet bød på en dag som de aldri vil glemme.

SE SENDINGEN: Nettavisen fulgte hele bryllupet direkte

- Følte meg som en kjendis

Tolv år gamle Jorja Furze, som måtte amputere det ene beinet ved fødselen og som har engasjert seg for å hjelpe vanskeligstilte elever til å tilpasse seg ungdomsskolelivet, er en av dem.

- Folk jublet mens vi gikk forbi dem. Jeg følte meg som en kjendis. Jeg kommer alltid til å huske denne dagen, sier Furze til avisen.

Før bryllupet var det store forventninger til kjolen som Meghan Markle skulle ha på seg under bryllupet, og bruden skuffet ikke. Kjolen vekket begeistring hos mange, men fikk også kritikk fra motebloggeren Jacklyn Gerace.  


Video: Se brudeparet kline til:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere