RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette har du aldri sett før

Trodde du undulater bare er å finne i bur? De står på skateboard også. Se video.

Disse undulatene, som er hjemmehørende hos i en leilighet i Sidney, Australia, bedriver aktiviteter som ikke er veldig vanlige for fjærkre i hjemmet. De flyr sjelden rundt i leiligheten. Favorittaktiviteten er i stede noe du stort sett ser blant de tøffeste tøffe i gata- de kjører skateboard.

Matmor har endatil laget en egen skateboardrampe til fuglene. Undulatene stiller seg i kø i vinduskampen for å entre rampa, før de tar med seg skateboardet opp og setter utfor i kuul stil.

Det er Trieste Visier som oppmuntrer fuglene til å bli skateboard-talenter. Hun er så glad i undulatene at hun til og med har forært leiligheten til dem. Hun bor et annet sted.

Se video på TV 2 Sumo:

220106

Hun startet med en undulat hun hadde som kjæledyr, som det viste seg hadde lett for å lære triks. Nå er undulatenes dag delt inn i treningstid og mattid, og treningen starter som regel allerede klokken 06 om morgenen.

Og det er ikke bare skateboard undulatene har blitt gode på. De fyller og tar ut av små handlevogner, og elsker å synge med til musikk. Men ikke alltid når kamera går.

Nå skriver matmor bok om fuglenes beste triks. Noe å lære din undulat?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere