RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Gry Elisabeth Veiby

Dette skriver verden om Norge

Sist oppdatert:
Norge blir omtalt i aviser fra India til Macau - og en Høyre-topp dukket opp på Fox News.

Rally Norway får fortsatt bred omtale i utenlandske medier. Fredag gikk startskuddet og begivenheten følges av en mengde utenlandske reportere.

Norge dukker også opp i andre sammenhenger:

Nettstedet Macauhub på Macau skriver at Norge har planer om å bygge en aliminiumsfabrukk i Sofala sentralt i Moçambique.

Det var president Armando Guebuza selv som annonserte dette under sitt norgesbesøk denne uken.

Nettstedet CNET skriver av Microsoft har opprettet et nytt nettsted i Norge og i Belgia der folk kan legge inn nyheter, overskrifter og andre innlegg som folk kan stemme på.

Det nye nettstedet skal ligne på Digg og heter MSN Reporter. Det fins foreløpig bare en versjon på norsk og to belgiske, en på fransk og en på flamsk.

Den indiske avisen Hindustan Times skriver at den norske fredsprosessen på Sri Lanka ikke er død.

- Jeg vil si det så enkelt som at den norske fredsprosessen ikke er død, og at vi håper at norske tilretteleggere fortsatt vil spille en viktig rolle i å få Tamiltigrene tilbake til forhandlingsbordet, sier Palitha Kohona, Sri Lankas utenriksminister under et besøk i Beijing.

Fox News har fått med seg at tidligere visepresident Al Gore er nominert til Nobels fredspris i 2007. Kanalen melder også at det er hans arbeid mot global oppvarming som har fått Høyres Børge Brende til å foreslå Gore.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere