Gå til sidens hovedinnhold

Dianas bror raser mot CBS

Familien til prinsesse Diana er forferdet over at den amerikanske TV-kanalen CBS i går kveld viste bilder av en døende Diana etter bilulykken i Paris.

De uklare bildene viste tydelig Diana mens hun lå i ulykkesbilen like etter den fatale ulykken i august 1997. Dianas familie reagerer sterkt på at CBS valgte å vise bildene onsdag kveld.

- Jarlen (Lord Charles Spencer, Dianas bror red. Anm) og hans familie er sjokkert og forferdet over CBS handling, heter det i en kort uttalelse fra familien ifølge AFP.

- Skammelig
Også faren til Dodi Al Fayed, Dianas kjæreste som også omkom i ulykken, reagerer på at CBS viste bildene.

- CBS bryr seg åpenbart ikke om den grusomme effekten det har å vise bilder av drapsofre, sier Mohamed Al Fayed.

- De vil ganske enkelt tjene penger på tragedien. Det er skammelig og ufølsomt av dem å gjøre dette. Det er rystende for meg og for prins William og prins Harry, la Al Fayed til.

Det har ikke kommet noen reaksjon fra Clarence House, den offisielle residensen til de tre prinsene eller fra Buckingham Palace.

Bilder fra etterforskningen
Bildene CBS viste onsdag kveld var hentet fra en kopi av dokumentene fra den franske etterforskningen av ulykken. Et uklart bilde viste Dianas blodflekkede hode, mens hun ble behandlet i vraket av den svarte Mercedesen av en fransk lege bare minutter etter kollisjonen.

Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger