RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Disse hotellbildene går viralt: - Håper fotografen får godt betalt!


SKUFFELSE: Bildet som Jenny Kershaw tok da hun ankom hotellet (innfelt), sto ikke helt i stil til promobildet på Booking.com.
SKUFFELSE: Bildet som Jenny Kershaw tok da hun ankom hotellet (innfelt), sto ikke helt i stil til promobildet på Booking.com. (Booking.com/Jenny Kershaw (Twitter))
Sist oppdatert:
Et bilde sier mer enn tusen ord, sies det. Men ikke nødvendigvis når du bestiller hotell.

Et svært svømmebasseng med storslått utsikt over Da Nang på den vietnamesiske østkysten.

Det var det britiske Jenny Kershaw fra Manchester så for seg da hun bestilte hotell til sin Vietnam-ferie gjennom nettstedet Booking.com.

Men da hun ankom hotellet, sto bassenget ikke helt til forventningene.

På Twitter har Kershaw delt hennes eget bilde av bassenget, ved siden av nettstedets promobilde, der det viser seg at «bassenget» i virkeligheten ikke er stort mer enn en jacuzzi.

Hun legger ikke skjul på at hun, selv om hun tar det med en god dose humor, føler seg nokså snytt etter å ha sett hotellets stolthet med egne øyne.

Twitter-statusen fra den britiske kvinnen fikk raskt mye oppmerksomhet på mikrobloggnettstedet fra folk som lo godt av bassenget.

En bruker studerte bildet litt nøyere enn alle andre, og påpekte at hotellet sågar hadde kuttet en bokstav fra den lille stigen opp i «bassenget» for å plass til «Welcome»-teksten.

Nå har Twitter-posten spredt seg ytterligere, og medier over hele verden omtaler Kershaws hotellbesøk.

Hun har også fått mye respons på Twitter, med kommentarer fra personer som er imponert over hotellets kreative fotograf. Andre deler lignende opplevelser fra andre hoteller verden over.

Hotelltjenesten Booking.com tok senere kontakt med Kershaw på Tiwtter, der de tilbød seg å hjelpe henne med å sende inn en klage på hotellet. Det avslo den britiske turisten, som understreket at hun bare syntes promobildet på nettstedet var morsomt. 

Hun bemerket også at bildet beleilig nok nå var fjernet fra Booking.com.

Har du sett denne?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere