RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dømt for sex med elev (15)

En 37 år gammel kvinnelig naturfaglærer brast i gråt da hun torsdag fikk vite at hun må tilbringe seks måneder i fengsel for å ha hatt sex med sin 15 år gammel elev.

Dommen mot Karen Ellis falt i Melbourne torsdag og lød på to år og åtte måneders fengsel, hvorav seks måneder var gjort ubetinget, melder Sidney Morning Herald.

Trebarnsmoren sa seg skyldig etter tiltale da saken var oppe for en lokal rett i november. Der ble hun dømt til 22 måneders betinget fengselsstraff. Påtalemyndigheten anket saken.

Kvinnen skal gjentatte ganger ha hatt ubeskyttet sex med gutten i hennes hjem mens ektemannen var bortreist. Andre ganger møttes de to i skolens leskur eller på lageret.

Guttens mor kontaktet politiet da hun oppdaget paret på vei bort fra skolen i lærerens bil. De så ut som mann og kone, fortalte moren.

Den nå 16 år gamle gutten har i en kunngjøring sagt at det var han om tok initiativet til å innlede det som utviklet seg til et seksuelt forhold med naturfaglæreren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere