RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dømt til livstid for drap på 4-årig sønn

Sist oppdatert:
Faren som drepte sin fire år gamle sønn fordi han mente sønnen var antikrist, ble fredag dømt til å sone livstid i fengsel.

Ivan Henk erklærte seg i februar skyldig da han ble fremstilt for retten i Nebraska. Mannen innrømmet at han hadde drept sønnen allerede i 2003, da han under et rettsmøte brølte til guttens mor at han hadde drept fireåringen «fordi han var antikrist. Han hadde 666 i pannen». Tallet 666 er et symbol for Djevelen.

Som en del av en avtale med Henk, gikk aktoratet med på å ikke kreve dødsstraff, mot at han erklærte seg skyldig, melder nyhetsbyrået AP.

Fireåringen, som forsvant fra sitt hjem i Nebraska 6. januar 2003, ble sist sett i live sammen med Henk. Påtalemyndighetene mener Ivan Henk drepte guttungen i morens garasje, men guttens lik er fortsatt ikke funnet.

Henk har vist etterforskerne et søppelspann som inneholdt blodrester som matchet den savnede guttens DNA, men frivillige som gjennomsøkte søppelfyllingen hvor spannet var blitt tømt, fant ikke noe til tross for at letingen pågikk i over to måneder.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere