RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

DNA-tester Engla-mistenkt

Foto: Privat/Scanpix
Sist oppdatert:
Politiet kobler siktet 42-åring til ytterligere to uoppklarte drap.

42-åringen som sitter arrestert mistenkt for å ha bortført Engla Juncosa-Höglund (10) i Dalarna i Sverige DNA-testes i forbindelse med to andre uoppklarte drap. Dette er, ifølge aftonbladet.se, drapene på Pernilla Hellgren (31) i Falun i 2000 og Malin Olsson (16) i Göteborg i 1994.

Samtidig sier politiet til expressen.se at de har bedt om fortgang i DNA-kontrollen ettersom den mistenkte ligner på fantombildet som ble laget etter drapet på Pernilla Hellgren.

- Likheten er slående, sier etterforskningsleder Leif Nyqvist til expressen.se.

Nye funn
Politiet melder også om at det er gjort nye funn i saken. Flere hundre frivillige har de siste dagene hjulpet politiet med å søke etter spor etter Engla. Det har gitt resultater.

- Det har kommet inn en del gjenstander som vi skal undersøke, sier Sven-Åke Petters hos politiet i Dalarna til aftonbladet.se.

Han forteller videre at rundt 200 frivillige har vært med å søke i området mellom der Englas sykkel ble funnet og huset der en 42 år gammel mistenkt bor. Nå sjekkes disse nye funnene for å se om de kan settes i forbindelse med forsvinningen.

Avhøres i dag
Søndag skal også etterforskere fra svenske Rikspolissentralen avhøre 42-åringen som er mistenkt for bortføring av Engla. Dette skjer etter at 42-åringens kjæreste har bistått politiet med å kartlegge den mistenkte. De to ble kjærester i sommer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere