*Nettavisen* Nyheter.

DNA viser: - Det er Natascha

DNA-prøver viser at den unge kvinnen som dukket opp i Østerrike tidligere i uken virkelig er Natascha Kampusch, som forsvant for ti år siden.

25.08.06 16:17

Kampusch ble funnet i Strasshof onsdag. Kvinnen sier hun har vært holdt til fange av sin kidnapper i den lille byen utenfor Wien siden hun var åtte år gammel. Slektninger har allerede identifisert kvinnen, men politiet har avventet DNA-resultatene for å bli helt sikre.

Kampusch forsvant på vei til skolen 2. mars 1998. Mannen som er mistenkt for å ha kidnappet henne tok livet av seg onsdag, bare få timer etter at kvinnen ba om hjelp hos naboer i nærheten av der hun sier hun ble holdt fanget, melder AP.

Politiet har publisert bilder som viser kjelleren der kvinnene skal ha blitt holdt fanget i et trangt, rotete rom. En smal betongtrapp førte ned til rommet fra inngangen, som var så smal at den måtte krypes gjennom.

Se video fra rommet

Et annet bilde viser en metalluke som forseglet rommet, som var uten vinduer og lå under bakken.

Ifølge politiet skal kvinnen ha unnsluppet sin kidnapper da døren til skjulestedet ble stående åpen. Siden løp hun til en hage i nærheten, der hun fortalte en eldre kvinne at hun hadde blitt kidnappet, og identifiserte seg som Natascha Kampusch.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.