*Nettavisen* Nyheter.

Drapshus har blitt turist-attraksjon

Hundrevis av folk strømmer til huset hvor over 17 barn ble drept.

18.01.07 22:10

Politiet i India fant rester av minst 17 barn som var nedgravet i hagen til en indisk foretningsmann i forstaden Dehli for tre uker siden. Da det ble kjent for lokalbefolkningen i den lille landsbyen Noida, om hva som hadde skjedd i huset, vill de fleste brenne det ned. Men nå har forretninger aldri vært bedre i den lille landsbyen.

Peanøttselgere, te-kafeer og rickshaw-førere tjener grovt på all turismen som det verdenskjente drapsåstedet har brakt med seg, skriver The Times.

Flere hundre mennesker besøker stedet daglig, mens politiet fortsetter å grave opp likrester. De besøkende består av nysgjerrige turister, sørgende og misjonærer. En av de besøkende er sivilingeniør Nawal Kishore (48) som har reist en time med buss for å få et blikk av åstedet.

- Jeg vet alt om saken. Hver eneste detalj. Dette er uakseptabelt for menneskeheten. Jeg kommer nok tilbake i morgen også, sier han.

Tidligere denne uken arresterte indisk politi en foretningsmann og hans tjener. De er mistenkt for drap, kannibalisme, organsalg og voldtekt på minst 20 barn.

Men over 40 barn er meldt savnet i området, så politiet forventer at det vil dukke opp enda flere lik.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag