RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drapsmann spiste offeret

Sist oppdatert:
Britiske Paul Durant tilstår i et brev til avisen Daily Mirror at han først drepte kjæresten, og at han deretter skar kroppen hennes i småstykker og spiste de delene han syntes var «spiselige».

Durant sitter fengslet i Spania for å ha drept kjæresten Karen Durrell, skriver danske B.T. Politiet fant aldri liket, bare blodige spor etter drapet og parteringen som skjedde i parets leilighet i Spania. I leiligheten fant politiet også en sag med kjøttrester på.

- Etter at jeg slo henne i hjel, skar jeg hennes kropp i små stykker og spiste delene som jeg syntes var spiselige, heter det i det gruoppvekkende brevet.

I brevet forklarer Paul Durant også at han var sinnssyk på gjerningstidspunktet, og at han trodde Gud hadde sendt Karen Durrell til ham for at han skulle slå henne i hjel og spise henne.

- Jeg hadde fortalt henne at jeg var kommet til Spania for å drepe pedofile og spise dem. Jeg tror også at Karen godt visste at hun skulle dø og spises. Men jeg var bare voldelig mot henne én gang – det var da jeg drepte henne, skriver Paul Durant.

Kannibalen forklarer videre i brevet at grunnen til at spansk politi aldri fant restene av liket, var at han puttet de uspiselige delene i små plastposer, som han dumpet i søppelbøtter rundt i byen Calpe.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere