RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drapsmistenkt pappa løslatt

Sist oppdatert:
Har alibi for kvelden da barna på 2 og 4 år ble knivdrept.

Den 28 år gamle faren som sto mistenkt for å ha knivstukket sin ekskone og deres to felles barn på 2 og 4 år ble løslatt onsdag.

- Har ikke fått sørget
- Han har befunnet seg i sjokk, og har ikke fått noen mulighet til å sørge over tapet av sine barn siden han har vært tvunget til å forsvare seg, sier mannens advokat Kari Skönebrant til aftonbladet.se.

28-åringen ble løslatt etter et tre timer langt avhør onsdag.

- Det er mye som taler for at det ikke er han som har gjort det, sier Jan Sjöberg ved politiet i Köping til avsien Vestmanlands Läns Tidnings nettutgave.

Moren ikke avhørt
Den tekniske etterforskningen knytter foreløpig ikke faren til åstedet, og alibiet hans for tidspunktet knivstikkingen fant sted viser seg troverdig.

Barna og moren ble funnet med knivskader i hennes bolig på Arboga i Västmanland mandag. Begge barna døde på syklehus timer senere. Faren ble arrestert samme kveld, siktet for overfallene. Dagen etter ble siktelsen redusert til skjellig mistanke.

Politiet vil ikke kommentere hvorvidt de har noen andre mistenkte i saken. Den 23 år gamle moren er ennå ikke avhørt av politiet. Skadene hennes beskrives fortsatt som alvorlige onsdag kveld.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere