RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drapsoffers familie fordømmer drap på annen tenåring

Familien til Nafatali Fraenkel (16), som ble funnet drept ved en israelsk bosetting på den okkuperte Vestbredden mandag, fordømmer drapet på en palestinsk tenåring i Jerusalem onsdag.
Familien til Nafatali Fraenkel (16), som ble funnet drept ved en israelsk bosetting på den okkuperte Vestbredden mandag, fordømmer drapet på en palestinsk tenåring i Jerusalem onsdag. Foto: Handout (Reuters)
– Det er ikke noen forskjell på arabisk og jødisk blod.

Familien til en av de tre israelske tenåringene som ble drept på den okkuperte Vestbredden, fordømmer onsdag drapet på en palestinsk 16-åring i Jerusalem.

– Det er ikke noen forskjell på arabisk og jødisk blod. Drap er drap. Det er ikke mulig å verken tilgi eller rettferdiggjøre noen drap, heter det i en uttalelse fra familien til 16 år gamle Naftali Fraenkel.

Fraenkel ble bortført sør på Vestbredden 12. juni sammen med to andre tenåringer. Mandag ble de tre funnet drept.

– Dersom den arabiske ungdommen ble drept på grunnlag av nasjonalistiske motiver, så er det en grusom, forferdelig handling, heter det videre fra den israelske familien, som bor i en bosetting på den okkuperte Vestbredden.

En palestinsk tenåring onsdag funnet drept i Vest-Jerusalem. Israelsk politi har ikke bekreftet likets identitet, men faren til 16 år gamle Mohammed Abu Khudair, som ble bortført fra Øst-Jerusalem timer tidligere, sier politiet har opplyst at det er hans sønn. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere