RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drapsrømlingen pågrepet

Sist oppdatert:
Rømte med krimkompis, felt etter tips om innbrudd.

Den etterlyste drapsmannen David Sjöblom ble pågrepet onsdag morgen sammen med Fredrik Broberg, som var på rømmen sammen med han.

Mennene ble arrestert sammen med en kvinne i Norberg i Sverige onsdag morgen. De tre viste tegn på å være narkotikapåvirket, melder svensk politiet.

Politiet fikk melding av en privatperson om at det foregikk et innbrudd i en sommerhytte. Da politiet kom på stedet fant de både Sjöblom og hans to medsammensvorne.

Gikk rolig for seg
Talsmann for politiet i Dalarne Sven-Åke Petters sier til svenske Aftonbladet at arrestasjonen gikk rolig for seg. Han sier politiet har håpet på tips fra publikum i denne saken.

- Det er akkurat noe slikt som dette vi ønsket. Tipsene vi hadde fått inn fram til nå var veldig geografisk spredt. Men så fikk vi dette tipset i dag, som ledet oss rett til den pågrepne rømlingen, sier han.

Riksalarm
David Sjöblom rømte fra den rettsmedisinske klinikken på Säters sykehus i Dalarna på søndag. Ved 15.30-tiden ble det slått full riksalarm i Sverige. Mannen hadde såkalt frigang på sykehusområdet da han rømte.

LES OGSÅ: Svensk drapsmann på rømmen

Han er dømt for ett mord og i tillegg grov mishandling. Selv hevder han at han har drept fire personer. Han har også erkjent å ha forgiftet en mannlig bekjent med medisiner i Östervåla i 1997. Mannen døde, men 34-åringen er ikke dømt for dette, ifølge Aftonbladet.

Tilgang på bil
Den drapsdømte mannen hadde også tilgang til bil. Bilen har vært registrert på ham siden den 21. august, en rød Peugot 405 Sedan, 1992-modell.

Bilen ble funnet på samme sted som Sjöblom ble pågrepet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere