RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drept av e-sigarett

DØDE AV E-SIGARETT: TV-produsenten Tallmadge D’Elia døde da e-sigaretten eksploderte og to deler av e-sigaretten ble skutt inn i skallen hans.
DØDE AV E-SIGARETT: TV-produsenten Tallmadge D’Elia døde da e-sigaretten eksploderte og to deler av e-sigaretten ble skutt inn i skallen hans. (Facebook/privat)
Sist oppdatert:
Mannen ble drept da e-sigaretten eksploderte og en del ble skutt inn i skallen hans.

Amerikanske tv-produsenten Tallmadge D'Elia ble funnet død i soverommet hjemme i St Petersburg i Florida 5. mai, skriver blant andre BBC.

Politi og brannvesen hadde rykket ut til boligen der det hadde brutt ut brann. 38-åringen ble funnet død i senga med brannskader på 80 prosent av kroppen.

Obduksjonen viste imidlertid at D'Elia hadde omkommet av et fragment fra en e-sigarett som hadde blitt skutt inn i skallen hans. Modellen han brukte var av type Smok-E Mountain Mech Works.

Man mistenker at brannen startet på grunn av e-sigaretten som eksploderte.

Eksperter på e-sigaretter sier til ABC Actionnews at modellen som D'Elia brukte, ikke er utstyrt med sikkerhetsfunksjoner som hindrer at den overopphetes.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere