RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drept av israelsk drone

Sist oppdatert:
En palestinsk soldat ble drept av en rakett fra en israelsk drone - idet han forsøkte å hindre militante landsmenn å avfyre raketter mot Israel.

Rapportene om en stor eksplosjonen som søndag ettermiddag rystet Gaza by på Gazastripen refererer seg fra en rakett avfyrt fra et ubemannet israelsk fly, en såkalt drone.

Det bekrefter TV 2s korrespondent i Midtøsten Fredrik Græsvik.

Raketten ble avfyrt mot en gruppe militante palestinere som var i ferd med å avfyre raketter mot Israel fra et jorde øst for Gaza by, bare noen hundre meter fra grensen til Israel.

Forsøkte å hindre - drept
- Ifølge øyenvitner var palestinske sikkerhetsstyrker i ferd med å hindre at de militante skulle avfyre rakettene i det angrepet kom fra den israelske dronen, forteller TV 2s reporter Fredrik Græsvik.

Græsvik befinner seg på eksplosjonsstedet når TV 2 Nettavisen snakker med ham på telefon.

- En palestinsk soldat som forsøkte å hindre de militante skal ha blitt drept, mens fire av de militante ble drept i eksplosjonen, forteller TV 2-korrespondenten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere