Drept da tanten begikk selvmord

Makaber drapstragedie utspant seg på amerikansk motorvei.

19.01.08 06:25

En amerikansk kvinne tok med seg sine to tantebarn i døden på en motorvei i delstaten Massachusetts.

Statsadvokat Gerry Leone sier til nyhetsbyrået Associated Press at de ikke ser noen annen forklaring, enn at Marcelle Thibault begikk selvmord og tok med seg sin niese og nevø i døden.

Gikk ut i trafikken
Den 39 år gamle kvinnen kjørte sammen med barna langs motorveien i Lowell sist uke. Ifølge opplysninger myndighetene har innhentet, snudde hun brått bilen og begynte å kjøre mot kjøreretningen på veiskulderen.

Deretter stoppet hun bilen, kledde av seg selv og barna, og begynte å gå mot trafikken mens hun bar barna i armene sine. Både hun og barna døde etter å ha blitt påkjørt av to biler.

«Eventyrhelg»
De unge ofrene, Kaleigh Lambert (5) og Shane Lambert (4), var barn av Thibaults søster. Statsadvokaten forteller at tanten skulle være barnevakt for niesen og nevøen og at de skulle ha en «eventyrhelg» som prinsesse og sjørøver.

Leone forteller videre at den hjemmeværende kvinnen som hadde to egne barn i tenårene, hadde fått behandling for psykiske lidelser. En talsmann for familien sier imidlertid at det dreide seg om en isolert tilfelle i løpet av det siste året.

Thibault var ikke ha påvirket av alkohol eller andre rusmidler da tragedien utspant seg.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.