RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drept dagen etter bryllupsnatta

Sist oppdatert:
Tolv personer er drept i Bagdad fredag, en av dem en brud på vei hjem fra sin bryllupsnatt.

En bil med et nygift par ble beskutt sør i Bagdad fredag. Bruden og hennes mor ble drept, brudgommen og broren hans hardt skadet. Paret hadde tilbrakt bryllupsnatten på et hotell i nærheten, og familien deres hadde kommet for å plukke dem opp fredag morgen.

I det samme området var det ved morgengry sammenstøt mellom opprørere og en patrulje bestående av irakisk politi og militære. To mistenkte opprørere ble drept, mens tre andre ble arrestert, skriver Associated Press (AP).

Flere trefninger
Det har vært trefninger mellom politi og væpnede opprørere flere steder i byen fredag. I ett av angrepene ble en politipatrulje beskutt i nabolaget Ghadeer øst i byen. To betjenter ble drept og en tredje skadd, skriver AP. I et annet angrep ble en politmann drept og to andre skadd da en bil kjørte forbi og skjøt på dem.

Tre politimenn ble skutt og drept i Mashtal-området øst i byen mens de var i ferd med å dirigere trafikken.

Tidlig fredag ble to lik med kuler i hodet funnet i nærheten av Bagdads shia-område Sadr City. Kroppene var ifølge politikilder kledd i sivile klær.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere