RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drept etter sex med lærerinnen

Den sjalu ektemannen hevnet seg på eleven.

I høst traff 18 år gamle Sean Powell for første gang lærerinnen og studieveilederen Erin McLean (30) på West High School i Knoxville, Tennessee. Ikke lenge etter innledet de to et seksuelt forhold, melder nyhetsbyrået AP.

Ville gifte seg
- Erin forførte ham, sier Seans mor Debra Flynn til AP.

Sean, som hadde hatt problemer med narkotikamisbruk, ble forelsket i lærerinnen, og fridde til henne. Problemet var at hun allerede var gift. Mannen Eric McLean (31) mistenkte først ingenting, men da han fant ut av at kona hadde et forhold, ble han rasende.

Drepte ham i bilen
Kvelden den 10. mars ringte Eric politiet og sa at noen forsøkte å bryte seg inn hos han og kona. Sju minutter seinere ringte Erin og fortalte at mannen hadde skutt og drept Sean Powell, som hadde kommet kjørende til huset i bilen sin. Ektemannen la deretter på flukt, og ble funnet dagen etter gående langs jernbanesporene, fortsatt med hagla i hendene.

Ofret karrieren
- Hele tida hører vi om lærere som har sex med elevene sine, men dette er første gangen noen har måttet bøte med livet på grunn av det, sier Erics far Norman McLean, som sier at sønnen aldri har vært voldelig.

ifølge AP ofret Eric McLean sin egen karriere som musiker for å støtte konas videreutdanning som pedagog.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere