RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Reuters/SCANPIX

Drept jente avvist av politiet

Sist oppdatert:
Den 15 år gamle jenta fortalte politiet at hun ble antastet og forfulgt gjentatte ganger. Politiet ignorerte meldingene. Mandag ble jenta drept av ti knivstikk.

Moren til 15-årige Arsema Dawit gikk flere ganger til politiet for å få hjelp til å stoppe mannen som forfulgte datteren. På politihuset fikk hun beskjed om at de ikke kunne gjøre noe for å hjelpe henne.

Mandag ble tenåringen funnet død i heisen på boligblokken hun bodde i.

Da hun ble funnet av en mor og hennes ni år gamle datter var heisen oversprøytet av blod og drapsvåpenet sto fortsatt i den døde kroppen.

Ifølge Daily Mail skal forfølgeren ha ventet på at hun skulle komme hjem fra skolen.

Bekrefter varsling
Politiet i London bekrefter at de holdt på å etterforske et anmeldt overfall på den døde jenta i april uten at dette har ført til noen arrestasjoner.

Etter drapet på tenåringen har politiet arrestert en mann i 30-årene på Hungerford Bridge. Ifølge et øyenvitne så det da ut som den mistenkte drapsmannen klamret seg til broen og forsøkte å finne mot til å hoppe i Themsen.

Lokalsamfunn i sjokk
Cathy Laxton, rektor på skolen der jenta gikk, sier drapet er et sjokk for lokalmiljøet.

- Hun var en populær, vennlig og veloppdragen jente som hadde mye å gi både skolen og miljøet. Våre tanker og bønner går til Arsemas familie og hennes venner, sier Laxton.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere