Gå til sidens hovedinnhold

Drept med øks eller kniv

Svensk politi har ennå ikke klart å finne ut hvem de to mennene som ble funnet døde i en grøft utenfor Stockholm er. De to ble drept med øks eller kniv.

I en grøft like ved en søppelplass syd for Stockholm ble de to mennene funnet av en turgåer onsdag morgen. Likene har trolig ligget lenge på stedet, og politiet har ennå ikke klart å identifisere de to.

Politiet tror imidlertid de to kommer fra Russland, skriver Aftonbladet. De to hadde ingen identifikasjonspapirer på seg, og søk i fingeravtrykkregister har ikke gitt noen treff.

De to er ifølge Expressen drept med øks eller kniv. Det er også funnet blodspor på en bom utenfor området og på veien til skråningen der de to ble funnet.

På funnplassen har politiet gjort flere funn, blant annet en caps og flere sigarettsneiper. Politiet ser også flere likheter med et drap i august i fjor, da liket av en mann ble dumpet nær et gjenvinningsanlegg utenfor Stockholm.

- Det finnes bedre steder å dumpe et lik uten å bli oppdaget. Valget av sted, i dette tilfelle en søppelfylling, er et tydelig tegn, sier Hans Strindlund, ansvarlig for utredningen av drapet, til Expressen.

Reklame

KANONSALG: Halv pris på bestselgere hos Oakley