*Nettavisen* Nyheter.

Drept og låst ned i koffert

Foto: (Svensk politi/Privat)

Levningene etter Robert Flak ble funnet i en koffert i en skogkant i Alby i Sverige. Politiet går ut med bilde for å få informasjon.

07.06.07 21:16

Svensk politi vet nemlig ikke hva som har skjedd med den 34 år gamle mannen med polsk bakgrunn. Han ble funnet i et skogholt i Alby i Sverige den niende mai i vår, men politiet tror han har ligget myrdet i kofferten i over en måned.

Først ble det rapportert at kroppen var delt opp i biter da den ble funnet i kofferten. Senere har det fremkommet at så ikke var tilfellet. Kroppen var skåret opp og brettet sammen i kofferten.

- Han ble myrdet en gang under natten mellom 3. og 4. april, sier Mats Nylén i svensk politi til Aftonbladet.

De kan likevel ikke si om liket har ligget på samme sted helt siden drapet fant sted i begynnelsen av april. De vet heller ikke hvor Flak ble myrdet.

- Vi har gjort avgjørelsen at vi vil ta sjansen på å publisere et bilde av offeret for å kunne få mer informasjon om det som har skjedd, forteller Nylén.

Det har til nå ikke vært kjent at drapet fant sted så tidlig som før påske. Derfor tror politiet at personer som til nå har trodd at informasjonen de sitter på ikke var vært interessant likevel kan sitte inne med informasjon som kan være nyttig.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.