RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drept på bryllupsdagen

Sist oppdatert:
Dada Muhiddin (19) ble drept på sin egen bryllupsdag.

Like før klokka 20.00 torsdag kveld ble Dada Muhiddin knivstukket i utkanten av et boligområde i Malmaberg i Västerås i Sverige. Muhiddin ble sendt til sykehus, men livet hans sto ikke til å redde. Seks timer tidligere hadde han giftet seg med sin gravide kjæreste Otilia Da Silva (29).

- Det var Dana som fridde. Han ville vi skulle gifte oss før barnet ble født, sier hun til Expressen.

Knivstukket i halsen
Otilia er gravid i sjette uke. Etter vielsen var det selskap hjemme hos brudeparet, og det ble skålt i sjampanje. Senere på kvelden skal Muhiddin ha begynt å krangle med den siktede 28-åringen på parkeringsplassen utenfor brudeparets hjem, og det endte med at han ble knivstukket i halsen med en kniv.

Mennene skal ha kjent hverandre, og ifølge Da Silva og den dreptes far, skal krangelen ha handlet om en gjeld på 2000 kroner, skriver Expressen. Ifølge politiet skal drapet være utløst av en ripe i lakken på gjerningsmannens bil.

Mann siktet
- Det virker som det dreide seg om en krangel i forbindelse med en bil, sier Ulf Palm, pressetalsperson ved politiet i Västerås, til Expressen.

Politiet har funnet to kniver på åstedet, og har siktet en 28 år gammel mann for mord. Han skal være tidligere kjent av politiet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere