*Nettavisen* Nyheter.

Drepte 87-åring med skateboard

En 13 år gammel gutt er pågrepet i California, mistenkt for å ha slått ihjel en 87-åring med et skateboard.

03.03.05 09:08

Da politiet i San Luis Obispo, USA oppsøkte en 87-åring for å undersøke hvorfor han hadde forlatt bilen sin, fant de ham død.

Politiet kom hjem til mannen for å undersøke hvorfor bilen hans var blitt funnet forlatt. Exploreren var registrert på 87 år gamle Gerald O'Malley, og politiet dro derfor ut til husvognen hans for å sjekke. Da de tok seg inn i vognen, fant de mannen , med et stort sår i hodet, skriver avisen The Tribune.

Noen ungdommer i området fortalte at to unge gutter hadde skrytt til dem om biltyveriet, og naboer fortalte at de hadde sett tre-fire ungdommer kjøre av sted i bilen. Beskrivelser fra ungdommene førte politiet til en 12 år gammel gutt og hans 13 år gamle kamerat. De to ble pågrepet natt til tirsdag, etter en kort politijakt til fots.

Ifølge avisen er 12-åringen bare mistenkt for å ha stjålet bilen, mens 13-åringen er mistenkt for å ha slått 87-åringen med et skateboard slik at han døde av skadene. Under ransakelse av 13-åringens hjem fant politiet et skateboard, men vil foreløpig ikke si om dette er drapsvåpenet. Politiet etterforsker nå om flere ungdommer kan ha vært involvert i drapet.

Ifølge 87-åringens naboer bodde ikke de to guttene i området, men de skal blant annet ha kjent noen jenter der. De skal imidlertid ikke være bekjente av 87-åringen. Motiv for ugjerningen er ikke kjent.

13-åringen er den yngste som er pågrepet i forbindelse med en drapssak i området på over 30 år, skriver The Tribune.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.