RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drepte ektemannen med giftig middag

Dena Thompson blandet medikamenter i karriretten som hun serverte ektemannen. Mannen døde, og mandag ble Thompson dømt til fengsel på livstid.

Thompsons ektemann Julian Webb døde på fødselsdagen sin i 1994. Han døde av en overdose aspirin og et legemiddel mot depresjon. Ettersom legemiddelet har en svært bitter smak, mente påtalemyndigheten at Thompson måtte ha lurt det i sin ektemann i en svært sterkt krydret karrirett, melder NTB-Reuters.

I britiske medier går Dena Thompson under kallenavn som «curry killer» og «Den svarte enke», og politiet beskriver henne som «alle menns mareritt».

Det var først i 2000, seks år etter dødsfallet, at politiet fattet mistanke. I 2001 ble liket av Webb gravd opp igjen, og etterforskningen av dødsfallet.

I 2000 ble Thompson ble stilt for retten for å ha forsøkt å slå i hjel sin tredje mann, Richard Thompson, med et balltre og en kniv under en sexlek.

Fru Thompson ble frikjent for drapsforsøket, men dømt for å ha svindlet Richard Thompson og to tidligere kjærester for 140.000 kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere